09127919436
دوره آموزش طراحی صفحات وب در پاکدشت: شاید برای شما این سؤال به وجود بیاید که چگونه صفحات وب خود را طراحی کنیم یا طراحی صفحات وب همان برنامه نویسی سایت است؟ حال میخواهیم درابتدا با مفهوم طراحی وب آشنا شویم. همانطور که ما در دنیای واقعی از ابزار ها و شیوه هایی برای زیبا تر دیده شدن محیط زندگی یا کارمان انجام میدهیم، در دنیای مجازی نیز ما از ابزار هایی که در اختیارمان قرار داده اند میتوانیم در ابتدا سایت مان را بسازیم و سپس آن را طراحی و زیبا کنیم. طراحی وب متشکل از پروسه ای ازلایه سازی صفحات وب، تولید محتوا ،طراحی گرافیکی و رعایت اصول سئو است. ما در این مقاله سعی کردیم با آموزش طراحی وب به بسیاری از سؤالات شما کاربران پاسخ دهیم.
تیم برنزلی در سال 1991 با طراحی اولین وب سایت نام خود را به عنوان اولین سازنده وب به ثبت رساند. در نخستین وب سایت ها که از هیچگونه گرافیک، تصویر و رنگبندی به کار برده نشده بود از ابرمتن ها و ارتباط برای ارسال پست های الکترونیکی به کار برده می شد.
حال ما میخواهیم در این قسمت به معرفی طراح وب و شرح وظایف او بپردازیم. طراح وب یا front end designer کسی است که با استفاده از تکنولوژی های روز و زبان های مختلف طراحی یک وب را برعهده می گیرد و کاری به کدهای پشت صحنه ندارد. در حالت کلی سایت ها به دو دسته کلی ایستاتیک ودینامیک تقسیم می شوند. درسایت های ایستاتیک یا ایستا مطالب و محتویات وب تنها یکبار جمع آوری شده وهر کدام از صفحات وب جداگانه طراحی و بارگذاری می شوند. از این مدل معمولاً برای وبسایت های معرفی استفاده می شود وهرگونه تغییر توسط طراح و کارشناس سایت صورت می گیرد.سایت های پویا مدام در حال تغییر محتوا هستند و با توجه به کاربرد سایت طراحی شده و توسعه پیدا می کنند. در سایت های دینامیک یا پویا، برنامه نویس باید سایتی را طراحی کند که به طور کامل پویا باشد.
معمولاً افراد تازه کار طراحی صفحات وب را با برنامه نویسی وب اشتباه می گیرند که این عقیده بسیار غلط و نادرست است. طراحی وب به مجموعه کارهایی گفته میشود که باعث زیبا سازی سایت شده و کاربران به طور مستقیم با آن در ارتباط هستند و آن چیزی که در صفحه مانیتور به کاربران نشان داده می شود طراحی وب است اما برنامه نویس وب با کدهایی که می زند در پشت صحنه قرار دارد و کاربر اطلاعی از کد های زده شده توسط برنامه نویس وب ندارد و نمیتواند ببیند و این کدها تأثیری در زیبایی سایت ندارند و در پشت صحنه و دیتا بیس و پایگاه داده کامپیوتر اجرا می شوند.
طراحی صفحات وب به معنای طراحی، ساخت و راه اندازی یک وب سایت یا سئو کردن و بهینه سازی یک سایت قدیمی است که شامل 4 مرحله اصلی است:
مرحله 1) طراحی وایرفریم:
در ابتدا با توجه به نوع سایت و نیاز مشتری، یک نمای کلی از سایت را طراحی میکنیم که این نما شامل یک نقشه کلی از صفحات سایت و تعیین جایگاه ها و چیدمان و المان های مختلف آن است. این مرحله از طراحی وب سایت را که شامل یک نمای کلی از سایت است را طراحی وایرفریم مینامیم.
مرحله 2) طراحی گرافیک سایت:
در این مرحله پس از مشخص شدن نمای کلی سایت و چیدمان المان ها و عناصر، به سراغ طراحی گرافیکی سایت میرویم که با توجه به نوع نیاز مشتری و نوع کسب و کار از نرم افزار های مخصوص رنگبندی و گرافیکی استفاده کرده و سایت را طراحی میکنیم.
مرحله 3) کد نویسی و برنامه نویسی:
در این مرحله پس از طراحی سایت و با توجه به سایت طراحی شده و نیاز مشتریان از روش های مختلفی برای مدیریت سایت مانند سیستم های مدیریت محتوا مانند ورد پرس یا طراحی یک فریم ورک اختصاصی برنامه نویسی استفاده میکنیم.تصمیم گیری در بخش بر اساس نیاز مشتریان و هزینه ها میباشد.
مرحله4) راه اندازی سایت:
پس از این سه مرحله به راه اندازی سایت در بستر جهانی پرداخته میشود.در این مرحله سایت را پس از تهیه یک هاست ونام دامنه مناسب پیکربندی کرده و در دسترس عموم قرار خواهیم داد.
همانطور که در قسمت قبل اشاره کوچکی به آن کردیم یک طراح وب از تکنولوژی ها و زبان های مختلفی برای طراحی وب استفاده می کند. زبان های که طراحان وب از آن استفاده میکنند html،css ،جاوا اسکریپت، جی کوئری و… است . برای طراحی وب میتوان تنها با استفاده از زبان های html و css استفاده کرد ولی زبان های برنامه نویسی جاوا اسکریپت و جی کوئری میتواند به طراحی وب ما قدرت زیادی بخشد. در واقع و در اصل نمیتوان html و css زبان های برنامه نویسی در نظر گرفت زیرا قابلیت یک زبان برنامه نویسی را ندارند بلکه تنها آن ها را به زبان های تگ گذاری و نشانه گذاری میتوان دانست .
برای طراحی صفحات وب به ابزار ها و امکانات پیچیده ای نیاز نیست حداقل ابزار هایی که یک طراح وب نیاز دارد یک محیط است که بتواند کد ها در آن بنویسد که میتواند notepad ویندوز باشد یا یک text editor یا حرفه ای تر از آن میتواند یک محیط IDE مثل phpstorm باشد. مورد بعدی یک مرور گر اینترنتی است که بتوان کد ها را از طریق آن اجرا کنیم مانند فایرفاکس، گوگل کروم و … .
برای شروع دوره آموزش طراحی صفحات وب شما عزیزان نیاز دارید به دوره کاربر ICDL آشنایی و تسلط کافی داشته باشید. از این رو برای شروع و به عنوان پیش نیاز باید دوره کاربر ICDL را نیز گذرانده باشید. برای این منظور می توانید در دوره فوق نیز ثبت نام کنید.
021-36046506
09127919436
gaamebartarofficial@gmail.com
تهران، پاکدشت، دوراهی یبر، نیایش اول، پلاک 3566
مجتمع آموزشی گام برتر در تاریخ 1392/09/17 با اخذ مجوز رسمی از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در شهرستان پاکدشت در رشته های فناوری اطلاعات، امور مالی و بازرگانی، مکانیک و با هدف ارتقا سطح دانش و مهارت علاقه مندان شروع به فعالیت نموده است.