09127919436
آموزش کتیا پیشرفته در پاکدشت: این روزها کارهای تخصصی در صنایع نیازمند مهندسی دقیق و تکنیکی هستند تا بتوانند مراحل طراحی و تولید حرفه ای را پیش ببرند، یکی از نرم افزار هایی که به کمک صنایع و تولیدی ها آمده برنامه کتیا است. این برنامه توسط یک شرکت در فرانسه در سال ۱۹۷۷ ساخته شد، که در آن زمان برای هواپیماهای جنگنده کاربری داشت اما بعد ها به صنعت خودرو و هواپیماسازی و … گسترش پیدا کرد. نرم افزار کتیا درواقع یک پیوند بین کامپیوتر و صنعت است که به کمک طراحان صنعتی آمده، از کتیا می توان برای طراحی قطعات پیچیده و مدل سازی سطوح، طراحی قالب، تراشکاری و بسیاری از امور دیگر در بخش های مکانیک و عمران، برق، تاسیسات و … استفاده کرد. این نرم افزار به علت رابط گرافیکی قدرتمند از محبوب ترین نرم افزار های صنعتی محسوب می شود. در دوره آموزشی نرم افزار کتیا پیشرفته که در آموزشگاه کامپیوتر گام برتر تدریس می شود شما می توانید کامل ترین و به روز ترین اطلاعات مربوط به برنامه کتیا را آموزش ببینید.
نرم افزار کتیا برای راحتی کار مهندسان و کمک به تحلیل و طراحی آسان تر ماشین ها و ابزار آلات در صنعت به وجود آمده بنابراین بعد از آموزش تخصصی کار با آن هم سخت نخواهد بود، نصب کتیا هم کار چندانی ندارد تنها در ابتدا نیاز است که سیستم شما به یک کارت گرافیکی اختصاصی مجهز باشد چراکه کتیا یک نرم افزار گرافیکی برای کار های طراحی صنعتی است، ویندوز شما هم میتواند یکی از نسخه های ۷، ۸، ۱۰ باشد و حافظه کافی برای نصب را هم داشته باشد که شامل ۴ تا ۸ گیگ برای حافظه موقت و ۱۰ گیگ فضای هارد خالی، برای ذخیره سازی است. پس از دانلود نرم افزار به پوشه دانلود ها مراجعه کنید فایل setup را باز کنید و مراحل نصب را طی کنید همچنین پیشنهاد میکنم مقادیر دیفالت در مراحل نصب را تغییر ندهید تا تنظیمات برنامه به صورت پیش فرض باقی بماند، اگر نصب برنامه را تمام کردید آن را باز کنید در قسمت پایین صفحه ابزار های لازم برای طراحی و تغییر محیط وجود دارد که میتوانید از آن استفاده کنید، همچنین در برخی از محیط ها برای تغییر اشیا میتوان از قطب نما هم استفاده کرد.
در چندین محیط برای طراحی در حوزه های مختلف وجود دارد که شامل محیط ها اسکچر، اسمبلی دیزاین، مکانیکی، Drafting و… بیش از ۹۰ محیط دیگر می باشد که در ادامه توضیح مختصری در رابطه با موارد نامبرده شرح میدهیم.
مکانیکی: دیزاین قطعات و تجهیزات مکانیکی دربخش های مختلف
اسکچر: محیط هاییست که نیازمند طراحی های هندسی هستند وابزار طراحی سه بعدی و چند بعدی را داراست.
اسمبلی دیزاین: برای مونتاژ و کنار هم قرار دادن قطعات و بررسی اتصالات محیط مناسبی می باشد.
Drafting: یک محیط دارای ابزار های جانبی جهت علامت گذاری ها و غیره است.
طراحی با نرم افزار کتیا کار دشواری نیست اما نیازاست که ابتدا به صورت حرفه ای با ابزار ها و نحوه طراحی در آن آشنا شوید، با شرکت در دوره آموزشی کتیا پیشرفته، خیلی راحت میتوانید هر سازه دلخواهی را که خواستید ایجاد کنید و به کار های تخصصی در طراحی صنعتی بپردازید.
همان طور که گفته شد ابتدا نیاز است که بتوانید ابزار منو ها را بشناسید تا از آن ها استفاده کنید برای آشنایی اولیه، به منوی بالای صفحه توجه کنید که قسمت ادیت در آن جا قابل مشاهده است که شما، در تمام طول طراحی برای کپی و اتصال یا برش و … کار های دیگر به آن نیاز پیدا خواهید کرد، علاوه برآن قسمت ویو هم در این نرم افزار وجود دارد که نحوه نمایش المان ها و بزرگ نمایی و کوچک نمایی را می توان با آن تنظیم کرد.
منوی tools هم بخش دیگری است که به وسیله آن می توان فرمول نویسی و سفارش سازی ها را انجام داد.
قسمت دیگر بخش ویندوز منو هست که میتوان دایکیومنت ها را مدیریت کرد.
وبخش insert هم یک قسمت دیگر می باشد که برای اضافه کردن اشکال و تنظیمات از آن استفاده می شود.
محیط پایپینگ Piping در کتیا: پایپینگ Piping در صنایع مختلف مثل صنعت نفت و گاز اهمیت ویژهای دارد.
محیط Surface Machining در کتیا: محیط Surface Machining در عملیات فرزکاری بر روی سطوح پیچیده به وسیله ماشینهای فرز سه محور کاربرد دارد .
محیط Sheet Metal در کتیا: در این محیط به طراحی قطعات ورقکاری خواهیم پرداخت.
محیط Free Style در کتیا: محیط Free Style یک محیط سطح سازی است که در آن با طراحی و شکل دادن سطح آزاد اولیه، یک محصول تولید میشود. در این محیط میتوان طراحی ها را بدون هیچ کنترل و محدودیتی انجام داد.
محیط Advanced Machining در کتیا: محیط Advanced Machining برای عملیات فرزکار در کتیا میباشد. این محیط علاوه بر ابزارهای دو محیط Lathe Machining و Prismatic Machining، ابزارای پیشرفته تری نیز برای ماشین کاری هم دارد
برای مثال برای برشکاری قطعاتی مثل پره توربین و بدنه خودرو ها می توان ازآن استفاده کرد.
محیط NC Machine Tool Builder در کتیا: یک محیط برای ساخت شبیه سازی ماشین cnc می باشد.
محيط ورق کاری Generative Sheet metal Design از نرم افزار كتيا را مي توان محيط اصلي طراحي ورق (ورق كاري) وطراحي قطعات با ضخامت يكسان دانست، كه با استفاده از ابزار هاي راحت وكاربردي به می توان هر مدلي را از ورق طراحي كرد درمحیط محيط ورق کاری Generative Sheet metal Design از کتیا می توان به فرم دهی و خم کاری بر روی ورق های فلزی پرداخت همچنین این امکان فراهم می شود که نقشه گسترده از مدل ورقکاری شده تهیه کرده و با ذخیره کردن با فرمت DXF که فرمتی مناسب برای دستگاه وایرکات است از مدل خروجی تهیه کرد .
درمحیط فرمول نویسی (Formula) امکان نوشتن فرمول و تعریف تابع وجود خواهد داشت و می توان ابعاد قطعات مدل را به صورت تابع به یکدیگر نسبت داد. در محیط Design Table نرم افزار کتیا کاربر می تواند جدولی از یک قطعه با ابعاد مختلف تهیه کند و با طراحی پارامتریک قطعه آن را در ابعاد مختلف داشته باشد و از روی آن کاتالوگی از قطعات را بسازد.
با آموزش محیط (Catalog Editor) از نرم افزار کتیا می توان با طراحی یک قطعه به صورت پارامتریک بر اساس یک جدول یک کاتالوگ استاندارد طراحی نمود و به کاتالوگهای موجود در نرم افزار کتیا افزود. این محیط بیشتر در شرکت هایی که ازقطعات استاندارد و یا قطعات مشابه در طراحی در مجموعه های خود استفاده میکنند، مورد استفاده گسترده قرار می گیرد.
درمحیط Generative Shape Design از نرم افزار کتیا امکان ایجاد سطوح پیچیده فراهم می شود و هنرجو قابلیت ترسیم مدل های غیر هندسی که امکان ترسیم آن در محیط Part Design وجود ندارد پیدا می کند.
محیط بهینه سازی کتیا Product Engineering Optimizer به کاربر در بهینه طراحی کردن قطعات مختلف بر اساس پارامتر های طراحی موجود در شکل کمک می کند. محیط Product Engineering Optimizer دامنه وسیعی از بحث بهینه سازی را حمایت می کند که یکی از وجوه تمایز این نرم افزار با سایرنرم افزار های رقیب محسوب می شود.
محیط بهینه سازی کتیا Product Engineering Optimizer به کاربر در بهینه طراحی کردن قطعات مختلف بر اساس پارامتر های طراحی موجود در شکل کمک می کند. محیط Product Engineering Optimizer دامنه وسیعی از بحث بهینه سازی را حمایت می کند که یکی از وجوه تمایز این نرم افزار با سایرنرم افزار های رقیب محسوب می شود.
محیط Human Builder محیطی در نرم افزار کتیا است که به کمک آن می توان با وارد کردن آدمک به محیط کاری میزان هماهنگی آن با محصول را بررسی کرد . همواره مدل طراحی شده چنانچه بخواهد به مراحل نهایی تولید برسد می بایست هماهنگی خوبی با محیط اطراف خود داشته باشد که توسط این محیط می توان به بررسی این موضوع پرداخت .
در محیط DMU Navigator می توان شبیه سازی های دمونتاژ قطعات و حرکت های خطی را ایجاد کرد .
در محیط Photo Studio از نرم افزار کتیا امکان نورپردازی و ایجاد رندر به صورت حرفه ای از مدل وجود دارد و می توان با ابزار های این محیط به تنظیمات صحنه نورپردازی بر روی مدل پرداخت.
در محیط Digitized Shape Editor از نرم افزار کتیا امکان وارد کردن فایل های ابر نقاط و مش و ایجاد اصلاحات بر بروی آن ها به منظور مدل سازی صورت می گیرد .
ابزارهای موجود در محیط Quick Surface Reconstruction ابزار هایی برای تبدیل سریع ابر نقاط و مش به مدل وسطح می باشد، ابزار های محیط Quick Surface Reconstruction به شکل تخصصی در زمینه طراحی براساس فایلهای ابر نقاط و مش محسوب می شود
در محیط Sketch Tracer هنرجو میتواند تصاویر مدل را به نرم افزار وارد کرده و با استفاده از محیط های طراحی سطوح به طراحی مدل با استفاده از عکس بپردازد .
یکی دیگر از قابلیت های کتیا تحلیل مدل های طراحی شده است. در محیط آنالیز کتیا هنرجو قابلیت انجام تحلیل های استاتیکی بر روی مدل را پیدا کرده و می تواند تنش های وارد شده بر مدل را بررسی و محاسبه نمود.
هزینه شهریه دوره ها در مقایسه با دوره های مشابه در جاهای دیگر بسیار پایین تر است و هزینه دوره ها با احتساب تخفیف میباشد. با این حال افرادی که در بیش از یک دوره ثبت نام کنند از تخفیف مضاعفی برخوردار خواهند شد. ثبت نام در دو دوره از 15 % تخفیف، ثبت نام در سه یا چهار دوره از 20 % تخفیف و ثبت نام در 5 دوره و بیشتر از 25 % تخفیف برخوردار میباشد. دانش پژوهانی که قصد دارند در بیش از یک دوره ثبت نام کنند خواهشمند است نام و نام خانوادگی و نام دوره ها را به ایمیل info@gamebartar.com ارسال نمایند تا لینک ثبت نام و پرداخت برای این عزیزان ایمیل گردد. همچنین می توانید از طریق سایت آموزشگاه گام برتر به آدرس اینترنتی www.gamebartar.com اقدام به ارسال اطلاعات و ثبت نام نمایید.
شما عزیزان می توانید از طریق لینک زیر وارد صفحه ثبت نام و ارتباط با مشاورین ما در آموزشگاه گام برتر پاکدشت شده و در کمترین زمان ممکن اطلاعات مورد نیاز خود را در رابطه با دوره مد نظرتان دریافت و در نهایت اقدام به ثبت نام نمایید.
صفحه تماس و ثبت نام آموزشگاه کامپیوتر گام برتر
لطفا بعد از ثبتنام، نام و نام خانوادگی، نام دوره آموزشی، کد ملی و تلفن همراه را به شماره 09127919436 ارسال نمایید تا محل تشکیل کلاس تا دو روز قبل از شروع کلاس برای شما پیامک گردد.
توجه: برای ارزیابی دانش پژوهان، هر هفته تعدادی تمرین داده می شود. همچنین در پایان دوره یک پروژه یا یک سری تمرین تکمیلی نیز داده خواهد شد که در صورت انجام، گواهی دوره صادر میگردد.
ایمیل : gaamebartarofficial@gmail.com
وبسایت : www.gamebartar.com
برای شروع دوره آموزش نرم افزار کتیا پیشرفته شما عزیزان نیاز دارید به دوره نقشه خوانی و نقشه کشی صنعتی و نرم افزار کتیا مقدماتی آشنایی و تسلط کافی داشته باشید. از این رو برای شروع و به عنوان پیش نیاز باید دوره نقشه خوانی و نقشه کشی صنعتی و نرم افزار کتیا مقدماتی را نیز گذرانده باشید. برای این منظور می توانید در دوره های فوق نیز ثبت نام کنید.
021-36046506
09127919436
gaamebartarofficial@gmail.com
تهران، پاکدشت، دوراهی یبر، نیایش اول، پلاک 3566
مجتمع آموزشی گام برتر در تاریخ 1392/09/17 با اخذ مجوز رسمی از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در شهرستان پاکدشت در رشته های فناوری اطلاعات، امور مالی و بازرگانی، مکانیک و با هدف ارتقا سطح دانش و مهارت علاقه مندان شروع به فعالیت نموده است.