gamebartar-logo

ارتباط با پشتیبانی ۲۴ ساعته

09127919436

powermil

پاورمیل

اپراتوری فرز cnc

hesabdari

حسابداری

ویژه بازار کار

آموزش طراحی قالب در کتیا در پاکدشت

دوره آموزشی طراحی قالب در کتیا در پاکدشت: طراحی قالب در کتیا از جمله مباحث تخصصی در نرم افزار کتیا (catia) می باشد که این مبحث امکانات زیادی برای طراحی قالب در اختیار مهندسین می گذارد. با به کار گیری طراحی قالب در کتیا، مهندسان توانایی طراحی قالب های مختلف را خواهند داشت. به عنوان مثال برای اضافه کردن میل راهنما در قالب نیازی به طراحی آن نمی باشد. بلکه با اجرای دستور مربوط به میل راهنما این قطعه انتخاب و در استانداردهای مختلف در اختیار طراح قرار خواهد گرفت. نرم افزار کتیا از این طریق ساخته و به وجود آمد که روزی که برادران رایت به طور شبانه روزی در تلاش برای ساختن یک وسیله پرواز بودند نمی دانستند که روزی می رسد از صفر تا صد طراحی های مکانیکی در یک جعبه کوچک به نام کامپیوتر صورت گیرد که کوچکترین ایراد ها و مشکل ها را در همان مراحل اولیه نمایان می کند و به مهندسان برای تولید نمونه های واقعی، کمک بی اندازه ای خواهد کرد. کتیا یک نرم افزار طراحی صنعتی است که یک شرکت فرانسوی به نام داسو سیستم برای اولین بار تولید و از آن استفاده کرد. این نرم افزار اولین بار برای توسعه یک جت جنگنده به نام میراژ به کار گرفته شد و کم کم مورد استفاده بسیاری از شرکت های بزرگ کوچک شد.

Template design in Katia

دوره آموزشی طراحی قالب در کتیا در پاکدشت

محیط های طراحی قالب در کتیا

core & cavity design، محیطی است که به طراحی قالب در کتیا می پردازد. تعاریف مجموعه ای از سنبه و ماتریس ایجاد یک قالب است که قابلیت قالب ریزی و سازه در قسمت امکان سنجی ابزار و طراحی دقیق مکانیکی صفحات سنبه که ماتریس را ارزیابی می کند وجود دارد. core & cavity design این امکان را می دهد تا طراحی سریع و مقرون به صرفه ای از سنبه، ماتریس مورد استفاده در ابزارآلات قالب یا تجهیزات تولیدی داشته باشد. این محیط شامل یک ابزار تقسیم سریع است که یک قسمت سطحی یا جامد را به خود می گیرد و آن را به طریق کشویی به سنبه، ماتریس را جدا می کند. core & cavity design یک محیط مستقل است که توانایی تولید یک قطعه را به لطف معیارهای فناوری یا همان قابلیت انعطاف پذیری تعیین می کند. همچنین این محیط به کاربر این اجازه را می دهد تا محفظه های فناوری در سطح سنبه، ماتریس را پر کند، خطوط جداکننده را شناسایی کرده و سطوح قالب را تولید کند. از دیگر محیط های طراحی قالب در کتیا می توان به محیط Mold Toolind Design اشاره نمود که در این دوره به صورت کامل آموزش داده خواهد شد. 

نکاتی که محیط core & cavity design را برجسته می کند از این قرار است:

  • محیط مجزایی برای طراحی سنبه، ماتریس
  • ورود قسمت تولید شده و انجام عملیات skrinkage در حین عملیات واردات
  • مدیریت جهت، مدیریت محفظه قالب ها، خط جدایش و عنصر مرجع
  • قابلیت های طراحی کامل برای پردازش سنبه و ماتریس
  • قابلیت های جدید برای طراحی استاندارد در محیط core & cavity design برای تهیه محصول خود محتوا به منظور آماده سازی بخشی برای قالب ریزی و سازه های core & cavity
  • تعریف جهت کشش اصلی بر اساس تجزیه و تحلیل پیش نویسی در یک منطقه قالب مشخص
  • کمک کردن به استخراج مناطق قالب
  • ارتباط برقرار کردن در تعریف جهت اصلی کشش
  • و … .
  • مدیریت منطقه قالب
  • شامل انتقال وجه از یک ناحیه به منطقه دیگر و تقسیم وجه ها به یک منطقه می باشد.
  • وارد کردن داده های طراحی قسمت و کاربرد مقیاس پذیری
  • کاربر قادر به استفاده از هر قسمت از طراحی می باشد که یک جامد یا یک حجم ایجاد شده با CATIA یا هر سیستم دیگری باشد.

ویژگی های نرم افزار طراحی قالب در کتیا

شاید روزی که شرکت داسو سیستم برای اولین بار از نرم افزار کتیا برای توسعه جت میراژ به کار گرفت نمی توانست تصور کند که روزی کتیا این قدر سرشناس و فراگیر خواهد شد. ولی این واقعیتی است که کتیا این روز ها با ویژگی های منحصر به فردی که دارد در نیا حرف اول را می زند.

mold-design-training-in-katia-in-pakdasht-game-bartar

ویژگی هایی که این نرم افزار غول در زمینه طراحی قالب در کتیا دارد از این قرار است:

  • کتیا قابلیت فرمول پذیری و پارامتریک دارد که شما می توانید اعداد و اندازه ها را در حین کار تغییر دهید و خیلی سریع یک مدل با ابعاد جدید داشته باشید.
  • سرعت بالای کتیا یکی از قابلیت های خوب و منحصر به فرد آن است که به طورهمزمان می تواند عملیات های مختلفی را روی مدل ها انجام دهد.
  • کتیا کاملا هوشمند است و از انواع الگوریتم های جدید و پیشرفته کمک میگیرد تا شما را به آن هدفی که در طراحی مرد نظرتان دارید برساند.
  • محیط گرافیکی قوی ای که کتیا دارا است یکی از ویژگی های بارز آن است.
  • این نرم افزار به شما این امکان را می دهد تا بتوانید از نتیجه کارتان با فرمت های مختلف خروجی مورد نظرتان را بگیرید.
  • کتیا تمام سعیش را کرده است تا بتواند مورد رضایت کاربر قرار بگیرد از ایجاد نمودار درختی گرفته تا وجود یک History و تاریخچه قوی که تا وقت نیاز بتوانید آن مراجعه کنید و تغییرات را به عقب برگردانید که همه این ها دربر گرفته یک محیط گرافیگی عالی می باشد.

همانطور که در قسمت های قبل گفته شد استفاده از شرکت های بزرگ و بین المللی از کتیا ثابت می کند، این نرم افزار در زمینه طراحی های سه بعدی صنعتی کاربرد های بی نظیری دارد و این ویژگی می تواند مهندسین سخت گیر و دقیق این شرکت ها را راضی کند. مخصوصا در زمانی که catia v5 با قابلیت های فراوانش در طراحی سطوح پیچیده، ماشین کاری، ورق کاری و … ارائه شد و باعث تغییر بسیاری از معامله ها شد.

شرکت های بزرگ خودروسازی ایرانی مانند سایپا و ایران خودرو هم دقیقا همان زمان کتیا را خریداری کردند و تعدادی از مهندسانشان نیز از آموزش این نرم افزار بهره مند شدند.

نتیجه گیری

ما در این مقاله به بررسی نرم افزار کتیا و آشنایی با آن و همچنین به بررسی طراحی قالب در نرم افزار کتیا پرداختیم و دانستیم که طراحی قالب ها در کتیا  در محیط های مختلفی از جمله core & cavity design صورت می گیرد که قابلیت های منحصر به فرد خود را دارا می باشد که به اختصار به شرح آن پرداختیم. شما کاربران عزیز می توانید با ثبت نام در این دوره های آموزشی از قابلیت ها و کاربرد های فراوان نرم افزار کتیا بهره مند شوید.

Template design training in Katia

سرفصل دوره آموزشی طراحی قالب در کتیا در پاکدشت:

محیط  Mold Tooling Design

محیط Core & Cavity Design

پیش نیاز دوره آموزش طراحی قالب در کتیا

برای شروع دوره آموزش طراحی قالب در کتیا شما عزیزان نیاز دارید به دوره نقشه خوانی و نقشه کشی صنعتی و نرم افزار کتیا مقدماتی و پیشرفته آشنایی و تسلط کافی داشته باشید. از این رو برای شروع و به عنوان پیش نیاز باید دوره نقشه خوانی و نقشه کشی صنعتی و نرم افزار کتیا مقدماتی و پیشرفته  را نیز گذرانده باشید. برای این منظور می توانید در دوره های فوق نیز ثبت نام کنید.

دیگر دوره های ویژه آموزشگاه گام برتر