09127919436
دوره آموزش برنامه نویسی پایتون در پاکدشت: پایتون یکی از زبان های برنامه نویسی می باشد که این روزها بسیار مورد توجه قرار گرفته است. نزدیکی این زبان برنامه نویسی به زبان ما انسان ها و سادگی آن نسبت به اکثر زبان های برنامه نویسی از دلایلی است که باعث شده عده زیادی از افراد به یادگیری این زبان علاقمند شوند. زبان برنامه نویسی پایتون یک زبان سطح بالاست که کاربرد های بسیاری دارد، برای مثال می توان به کاربرد آن در حوزه های یادگیری ماشین، ساخت اپ ها، درپردازش تصویر، بازی سازی و حتی در حوزه امنیت و … اشاره کرد. اگرشماهم یکی از افرادی هستید که به دنبال یادگیری آسان و بی دردسر پایتون هستند درادامه با ما همراه باشید تا با اصول این زبان پرکاربرد آشنا شوید.
ما در این دوره شما را با صفر تا صد کد نویسی پایتون آشنا می کنیم بنابراین با ثبت نام در این دوره شما میتوانید یکی از برنامه نویسان حرفه ای پایتون باشید.
برای شروع برنامه نویسی پایتون نیاز است که حتما یک مفسر پایتون داشته باشید میتوانید برنامه vscode را نصب کرده و شروع کنید. پس از آن ابتدا لازم است تا با متغیر ها آشنا شوید ، متغیر ها برای مثال می تواند همان اعداد یا متنی باشد که در برنامه نویسی استفاد می کنیم که لازم است حتماً نوع آن را از قبل مشخص کرده باشیم که در پایتون عبارتند از:
نوع str : رشته
نوع int : اعداد صحیح
نوع float : اعداد اعشاری
نوع boolian: true,fals
توابع:
حالا بیایید یک تابع برنامه نویسی را آغاز کنیم؛ برای شروع تابع print را در نظر بگیرید که در صورت مقدار دادن به آن میتواند مورد دلخواه خود را چاپ کنید مثلاً
Print(“hello”)
کلمه داخل کوتیشن را چاپ می کند.
علاوه بر تابع پرینت توابع بسیار دیگری هم در پایتون وجود دارد که در ادامه به ان اشاره می کنیم.
دیکشنری شامل داده هایی است که به ازای هر کدام یک کلید وجود دارد شما با داشتن کلید میتوانید به دیتا مورد نظر دسترسی داشته باشید قالب دیکشنری به صورت ذیل میباشد:
dic1 = {“key1″:”a”,”key2″:”b”,”key3″:”c”}
برای نمایش اعداد میتوانیم از این موارد استفاده کنیم که قالب ان ها به صورت زیراست:
A=(1,8,3)تاپل
Lst=[2,3,5]لیست ها
ماژول ها
مجموعه کدها هستند که کارهای مختلفی میتوانند انجام دهند با استفاده از import می توان از آن ها استفاده کردکه باید پس import ماژول مورد نظر را صدا بزنیم.
For : برای پیمایش و ایجاد تغییرات در محدوده مورد نظر از آن استفاده میشود.
For a in list در این کد a یک مورد فرضی است که در لیست مورد نظر جست و جو میشود در صورتی که بعد از for دستور دیگری باشد دستور مورد نظر را بر آن اعمال میکند.
While و if هم با بیان شرطی خاص دستور خاصی را اعمال میکنند.
If a in list
Print(“a”)
در این قسمت شما با چند کتابخانه آشنا می شوید تا بتوانید به صورت حرفه ای تر برنامه نویسی با پایتون را انجام دهید، اما قبل از آن که به سراغ کتابخانه ها برویم ابتدا لازم است با نحوه نصب آن ها در پایتون آشنا شوید.
برای نصب میتوانید در قسمت ترمینال vscode عبارت زیر را برای هر کتابخانه که خواستید تایپ کنید:
ابتدا نام فایلی که ساخته اید و در آن کد می نویسید را تایپ کنید سپس کلمه python و در آخرpip install پس ازکلمه اینستال هم نام پکیج مورد نظرتان را بنویسید. همچنین با pip freeze هم میتوانید پکیج های نصب شده را مشاهده کنید.
این کتابخانه برای رسم نمودار کاربرد دارد میتوان با آن نمودار های میله ای و دایره ای و.. را رسم کرد ، نحوه کدنویسی برای این کتابخانه به صورت زیر است:
ابتدا ماژول موردنظر را فراخوانی کرده و سپس با نوشتن داده های مورد نظربه صورت لیست یا هر شکل دیگر خود تابع را که به صورت زیر صدا میزنیم تا نمودار رسم شود.
Import matplotlib.pyplot as plt
a =[1,2,3,4]
b=[6,5,3,7]
plt.plot(a,b)
این کتابخانه بسیارکاربردی برای کار با ماتریس ها کاربرد دارد .
درصورتی که تعداد زیادی داده داشتید که نمیتوانستید در یک لیست قرار دهید میتوان با این کتابخانه ماتریس بسازید.
Open cv
برای کار های پردازش تصویر از این کتابخانه استفاده میکنیم.
برای استفاده از این کتابخانه cv2 را import میکنیم سپس سایر کد های مورد نظر برای پردازش تصویر را مینویسیم برای مثال در صورتی که بخواهید تصویری را به پایتون بدهید باید از دستور
img = cv2.imread(“picture”)
استفاده کنیم و نام تصویردلخواه را در کوتیشن قرار دهیم ، اگر هم بخواهیم تصویر نمایش داده شود cv2.imshow(‘image’,img) را استفاده میکنیم.
یکی دیگر از کتابخانه ها که برای نمایش تایم وتاریخ براساس منطقه زمانی از آن استفاده میشود.
اگر به یادگیری پایتون به صورت پیشرفته تر علاقمند هستید حتما در دوره برنامه نویسی پایتون ثبت نام کنید تا به صورت کاملاً تخصصی آن را آموزش ببینید.
هرآنچه که در مسیر برنامه نویسی پایتون به آن احتیاج خواهید داشت
اگرهنوز نمیدانید برای کار با پایتون به چه پلتفرمی مراجعه کنید پیشنهاد من به شما vscode است.
اما پلفرم های دیگری نظیر colab وanaconda وw3school و … وجود دارد که میتوانید به آنها هم مراجعه کنید . برای نصب پایتون ابتدا لازم است به سایت خود پایتون مراجعه کرده و اخرین نسخه آن را نصب کنید. سپس اگر vscode را نصب کرده اید، نیازاست پایتون میکروسافت را در قسمت سرچ پیدا کرده و آن را دانلود کنید. پس از آن شما باید یک فایل بسازید، برای اینکار به قسمت بالا سمت چپ صفحه مراجعه کنید و فایلی با نام خودتان و پسوند .py ایجاد کنید. سپس روی متن پیشفرض کلیک کرده و زبان پایتون را انتخاب کنید. حالا vscode شما آماده است، کافی یکی از کد های آموزش داده شده از زبان برنامه نویسی پایتون را در آنجا تایپ کنید و با کلید run آن را اجرا کنید نتیجه پایین صفحه قابل مشاهده است.
همانطور که گفته شد پایتون یکی ازپر طرفدار ترین زبان های برنامه نویسی دنیاست بنابراین یادگیری آن میتواند بسیار مفید و درآمد زا باشد.
پیشنهاد من به شما ثبت نام در دوره آموزشی برنامه نویسی پایتون است چراکه یادگیری این زبان بسیار آسان است و شما میتوانید خیلی زود به درآمد زایی برسید و یکی از برنامه نویسان حرفه ای پایتون باشید.
بررسی متغیرها و انواع آنها و روش تعریف و استفاده در پیتون
تعریف عبارات ودستورات ونحوه استفاده از آنها در پیتون
تعریف توابع وانواع آنها نحوه تعریف و استفاده در پیتون
تعریف و استفاده از ماژول ها
پارامتر ها و آرگومان های تابع و انواع آنها
تعریف و نحوه استفاده از شرطی ها و بازگشت
تعریف عملگرها و نحوه استفاده از آنها
توابع نتیجه دار در پیتون و توسعه برنامه با توابع
بسته بندی و تعمیم و نحوه استفاده از دستورهای تکرار
تعریف رشته ها
پیمایش رشته ها
شمارش رشته ها
تعریف لیست ها و کاربرد آنها و معرفی انواع لیست ها
تعریف عملگرهای مورد استفاده ودستیابی به اعضای لیست
تعریف چند تایی ها ،نسبت دهی و چند تایی ها به عنوان مقادیر بازگشتی توابع
تعریف دیکشنری
عملیات،متد ها ،بدل سازی و کپی برداری در دیکشنری ها
تعریف فایل ها ی متنی ،نوشتن متغییر و دایرکتوری و اخطار ها
تعریف کلاس ها
مشخصه های کلاس
الگوریتم ها و نحوه پیاده سازی
انتزاع کلاس ها
تعریف اشیا نحوه استفاده از آنها در پیتون
تعریف کلاس ها و توابع
تعریف توابع محض و تغییر دهندها
تعریف شی گرایی
کلاس ها و متدهای شی گرا
آرگومان های اختیاری و متد مقدار دهی اولیه
آرگومان های اختیاری و متد مقدار دهی اولیه
وراثت چیست و چگونه در پیتون از آن استفاده میکنیم
تعریف لیست های پیوندی و لیست های نامتنهای
استفاده از لیست ها به عنوان مقدار بازگشتی
پیاده سازی پشته ها با لیست های پایتون
تعریف صف پیوندی و صف اولویت و کاربرد آنها
ساخت ،پیمایش ،و اداره کردن خطا های درخت ها
برای شروع دوره آموزش برنامه نویسی پایتون شما عزیزان نیاز دارید به دوره کاربر ICDL آشنایی و تسلط کافی داشته باشید. از این رو برای شروع و به عنوان پیش نیاز باید دوره کاربر ICDL را نیز گذرانده باشید. برای این منظور می توانید در دوره فوق نیز ثبت نام کنید.
021-36046506
09127919436
gaamebartarofficial@gmail.com
تهران، پاکدشت، دوراهی یبر، نیایش اول، پلاک 3566
مجتمع آموزشی گام برتر در تاریخ 1392/09/17 با اخذ مجوز رسمی از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در شهرستان پاکدشت در رشته های فناوری اطلاعات، امور مالی و بازرگانی، مکانیک و با هدف ارتقا سطح دانش و مهارت علاقه مندان شروع به فعالیت نموده است.