gamebartar-logo

ارتباط با پشتیبانی ۲۴ ساعته

09127919436

powermil

پاورمیل

اپراتوری فرز cnc

hesabdari

حسابداری

ویژه بازار کار

آموزش حسابداری مالیاتی

آموزش حسابداری مالیاتی در پاکدشت: حسابداری یکی از امور حساس و پر اهمیت است که در شرکت ها و سازمان های مختلف به شیوه های متفاوتی مورد استفاده قرار می گیرد، مسلماً هر سازمان و شعبه ای نیاز به فردی آگاه و دانش آموخته در این زمینه دارد تا حساب ها و امور مالی خود را سامان ببخشد. حسابداری به شاخه های مختلفی تقسیم می شود که هر کدام در زمینه خاصی، امور حسابداری را برای سازمان مربوط انجام می دهند. یکی از اقسام حسابداری، حسابداری مالیاتی است که در آن فرد یا افراد حسابدار به بررسی امور مالیاتی سازمان و تنظیم قرار داد های مالیاتی می پردازند. این قسمت از حسابداری بسیار حساس و پر اهمیت است چرا که رعایت قوانین و اجرای صحیح آن ها مانع وقوع بسیاری از ضرر های آتی می شود. در ادامه با ما همراه باشید تا در رابطه با این موضوع و قوانین آن بیشتر بدانید.

در ابتدا به علاقه مندان به دوره آموزش حسابداری مالیاتی پیشنهاد میکنیم برای کسب تجربه بیشتر و قوی کردن پایه حسابداری، در دوره آموزش حسابداری در پاکدشت نیز شرکت کنند.

Tax accounting training

آموزش حسابداری مالیاتی در پاکدشت

هدف حسابداری مالیاتی

حسابداری مالیاتی از مهم ترین ارکان یک سازمان است که با بررسی درآمد و مسایل مالیاتی سازمان و امور مالیاتی را سازماندهی می کند و با اطلاع از قوانین و اصول مالیات به رشد و پیشرفت روز افزون سازمان کمک می کند، همچنین با بررسی درآمد ها و تنظیم اظهارنامه ها در موعد مقرر به کار های شرکت نظم می بخشد و از ضرر های آتی جلوگیری می کند تا شرکت بدون هیچ گونه تخلف و جریمه ای مسیر پیشرفت خود را به بهترین شکل طی کند. به طور کلی از اهداف این نوع حسابداری می توان به جلوگیری از پرداخت جریمه ناشی از عدم پرداخت به موقع مالیات ها اشاره کرد، که با اطلاع از آن میتوانیم از هزینه های گزاف در آینده جلوگیری کنیم. همچنین اطلاع از شرایط و وضعیت مالیاتی شرکت به صاحبان کسب و کار ها کمک میکند تا با اطلاع از وضعیت مالیاتی خود دید واضح تری نسبت به آینده شرکت داشته و تصمیمات حساب شده تری بگیرند. از مزایای دیگر آن هم میتوان به آگاهی از شرایط و معافیت های مالیاتی اشاره کرد که در صورت اطلاع به موقع و ارائه اظهار نامه ها ی مالیاتی در اسرع وقت، می توان نسبت به آن ها آگاه شد و در بسیاری از هزینه های پیش رو، صرفه جویی کرد.  همچنین اطلاع از وضعیت مالیاتی که سازمان در آن قرار دارد می تواند یک نوع  برای سایر بخش های سازمان جهت تصمیم گیری و تجزیه و تحلیل محسوب شود.

حسابداری مالیاتی چیست؟

همان طور که در ابتدا گفته شد حسابداری مالیاتی یکی از اقسام حسابداری است که در بحث مالیات و رسیدگی به امور آن فعالیت می کند، این نوع از حسابداری شامل مواردی مثل وظایف مالیاتی، چگونگی تشکیل پرونده ها و مدارک برای ارايه به مراجع، بررسی مواردی که نیاز به اعتراض و تجدید نظر دارند، راهکارهایی جهت کاهش بدهکاری مالیاتی و … بسیاری از راهکارهای دیگر است که با رعایت این موارد از بسیاری از هزینه های اضافی جلوگیری و مانع از بروز جرایم مالیاتی می شویم.

حسابداری در امور مالیاتی در واقع نوعی کار حقوقی است که با بررسی درآمد ها و هزینه ها به موارد مالیاتی رسیدگی می کند. برای مثال انجام موارد مربوط به اظهارنامه مالیاتی و اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده، ایجاد گزارش های فصلی، بررسی موارد مربوط به دادرسی مالیاتی، مالیات بر درآمد کارکنان، امور دفاتر قانونی شرکت، تنظیم اظهارنامه عملکرد، بررسی مشکلات مالیاتی و رفع آن ها از مواردی است که در حسابداری امور مالیاتی به آن ها پرداخته می شود.

در رابطه با مراحل کار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

اظهارنامه مالیاتی: یکی از موارد بسیار مهم در بحث مالیات اظهارنامه است که افراد با ارایه به موقع خود اظهاری میتوانند از معافیت های مالی آگاه شده و مانع از جرایم بعدی شوند.

تشخیص: در این بخش درآمدی را که مشمول مالیات می شود را بررسی می کنند.

حل اختلاف: درصورتی که دو طرف به توافق در رابطه با مالیات در نظر گرفته شده نرسند کار به دعاوی حقوقی و حل اختلاف می کشد.

نهایی شدن مالیات: پس از به توافق رسیدن افراد مقدار مالیات پرداختی نهایی می شود.

وصول : در این مرحله پرداخت مالیات صورت می گیرد.

اجرا : بعد از۱۰ روز، مودی باید اقدام به پرداخت مالیات کند؛ درصورت عدم توجه از اموال فرد به عنوان مالیات به صورت منقول و غیر منقول توقیف می شود.

شکایت : اگر هر کدام از طرفین نسبت به نتیجه حل اختلاف شاکی باشند می توانند به دادگاه مراجعه کنند.

حسابدار مالی کیست و چه وظایفی دارد؟

حسابدار مالیاتی شخصی است که به امور مالیاتی شرکت رسیدگی کرده و از مسائل حقوقی و مالیاتی اطلاع کافی دارد؛ از وظایف حسابدار مالیاتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 آشنایی با وظایف مالیاتی و چگونگی ایجاد پرونده ها و جمع آوری مدارک و سند های مالیاتی شرکت، ایجاد اظهارنامه الکترونیکی مالیات، بررسی درستی مدارک و اسناد، دریافت تأییدیه برای مدارک و اسناد و امضا آن ها بر اساس دستورعمل ها، تهیه و تنظیم لیست بیمه و مالیات حقوق ها، طراحی کدینگ سیستم به صورت استاندارد، بررسی حساب ها علی الخصوص حساب بانکی، نگهداری از اسناد حسابداری و حفظ آن ها، اطلاع از  قوانین اعتراض و همچنین تجدید نظر و در صورت نیاز قوانین شکایات، بررسی حساب ها در پایان کار، ایجاد یک گزارش درباره مسائل مالیاتی شرکت در پایان سال، ارائه توصیه های مالیاتی به مدیران سازمان ها جهت تصمیم گیری های تخصصی تر، تنظیم مدارک به صورت استاندارد جهت ارائه به سازمان ها و مراجع، آشنایی با مالیات بر ارزش افزوده، آگاهی به مالیات بر درآمد، اجاره و اظهارنامه املاک سازمان.

tax-accounting-education-game-bartarr

جمع بندی

همان طور که در ابتدا اشاره شد این نوع حسابداری از زیر شاخه های حیاتی حسابداری است که در سازمان ها و کسب کار ها افراد زیادی تحت عنوان حسابدار مالیاتی در حال فعالیت در زمینه امور مالیاتی هستند که این امر مانع بسیاری از آسیب ها و بدهکاری ها در سازمان ها شده است.  اگر شما هم یکی از صاحبان کسب و کار ها هستید، پیشنهاد می کنیم حتماً برای بررسی امور مالیاتی خود و اطلاع از مسائل حقوقی در این زمینه از یک مشاور حسابدار مالیاتی کمک بگیرید.

tax accounting

سرفصل دوره آموزش حسابداری مالیاتی در پاکدشت:

اشخاص مشمول مالیات ومعافیتها

مالیات بردرآمداملاک

مالیات بر درآمدحقوق

مالیات بردرآمد مشاغلمالیات بردرآمد مشاغل

مالیات بردرآمد اشخاص حقوقی

پیش نیاز دوره آموزش حسابداری مالیاتی

برای شروع دوره آموزش حسابداری مالیاتی شما عزیزان نیاز دارید به دوره حسابداری مقدماتی و حسابداری تکمیلی آشنایی و تسلط کافی داشته باشید. از این رو برای شروع و به عنوان پیش نیاز باید دوره آموزش حسابداری مقدماتی و حسابداری تکمیلی را نیز گذرانده باشید. برای این منظور می توانید در دوره های فوق نیز ثبت نام کنید.

دیگر دوره های ویژه آموزشگاه گام برتر